Джони Деп изигра Доналд Тръмп в пародиен филм – www.359news.bg

Джони Деп изигра Доналд Тръмп в пародиен филм

Суперзвездата Джони Деп изигра Доналд Тръмп в пародиен биографичен филм, посветен на небезизвестния милиардер и базиран на бестселъра му „Изкуството на сделката“. Стивън Мърчант, Кристофър Лойд, Хенри Уинклър и Алфред Молина също участват в комедията, широко споделяна в социалните мрежи.

© БТА

Пародийният филм със средна продължителност беше публикуван днес в сатиричния американски сайт Funny or Die (в превод от английски: Забавлявай се или умри).

Лентата беше качена в интернет броени часове след като Тръмп спечели първичните републикански избори в Ню Хемпшър.

В сатиричния сайт, в който може да се гледа филмът, преди началото му в кратко въведение, режисьор Рон Хауърд обяснява, че той е адаптация по книгата на Тръмп „Изкуството на сделката“, публикувана през 1987 г.
Филмът, заснет през 80-те години, е с продължителност 50 минути и е трябвало първоначално да бъде излъчен по телевизията през септември 1988 г., но е бил свален от програмата заради телевизионен мач. Тогава Тръмп се ядосал и отказал творбата му да бъде излъчвана някога по телевизията. След това филмът изпаднал в забвение.

Сега Рон Хауърд обяснява, че е открил видеокасета със запис от лентата миналото лято по време на частна разпродажба пред къща във Финикс, в щата Аризона. В надписите към лентата се посочва, че Тръмп е бил сценарист, режисьор и продуцент, както и автор на музиката. Лентата в действителност е режисирана от Джеръми Кунър.

Пародийното филмче се подиграва добронамерено с егото на кандидата за републиканската президентска номинация. В лентата например екранният Тръмп обяснява на дете, откраднало екземпляр от книгата му „Изкуството на сделката“, че това е втората най-продава книга в света след Библията, която „е трябвало да бъде написана от 12 души, което е досадно“.

Във филма са участвали и Алфред Молина и Хенри Уинклър./news.bnt.bg
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *