Badrutt’s Palace търси най-талантливия 12-годишен изпълнителен директор – www.359news.bg

Badrutt’s Palace търси най-талантливия 12-годишен изпълнителен директор

Ако Вашето дете е любопитно, комуникативно, говори английски, немски или италиански, непременно трябва да кандидатства за това състезание.

За предстоящия зимен сезон 2014/15 един от най-известните традиционни швейцарски хотели Badrutt’s Palace търси да назначи най-новия си служител на позицията Junior General Manager. Преди да обмислите промяна на професията обаче, трябва да ви съобщим най-важното изискване – вашата възраст да не надвишава 12 години.

Кандидатите трябва да са на възраст от 5 до 12 години, да говорят английски, немски или италиански, да притежават огромно любопитство, да обичат да говорят с много хора и по интересен, приказен начин да обяснят на изпълнителния директор как да превърне един от най-луксозните хотели на Сейнт Мориц,Швейцария, в атрактивно място за деца. Всички деца, отговарящи на посочените изисквания, с помощта на своите родители, могат да попълнят формуляр за участие и да го изпратят до Badrutt’s Palace.
На 10 януари 2015 избраните по документи кандидати ще участват на VIK (Very Important Kids) пижамено парти, на което ще се бъде обявен и новият Junior GM. Към своята заплата избраният Junior GM ще получи бизнес облекло, полупансион за себе си, своите родители, братя и сестри по време на зимния сезон, както и допълнителна лятна почивка в прохладните Алпи през лятото на 2015 година.

Избраният Junior GM ще има и много интересни занимания.

Източник:premium.bgКоментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *