Българска IT лига III 2017 – www.359news.bg

Българска IT лига III 2017

На 25 ноемрви 2017 в София ще се проведе третото издание на престижното състезание Джаги IT Лига 2017, в което отбори от по 4-ма участници ще се състезават в луда джаги надпревара!


Вградено изображение 1

Българската IT Джаги лига III ще се проведе на 25 ноември 2017 в София и в нея ще вземат участие първите записали се отбори от по 4-ма участници – подбрани и регистрирани от всяка компания.

Всеки отбор ще получи екип /тениски/ в определен цвят, изработени от организаторите на събитието. За победителите ще има медали и трофей – КУПА, както и безплатни едномесечни тренировки в Спортен клуб по джаги. Предвиждат се и награди от спонсорите на събитието /но там ще има предоставена информация допълнително/.

Към момента има много желаещи, но само първите регистрирали се за участие ще бъдат допуснати в Джаги Лигата.

Тук можете да намерите пълния ИНФОРМАЦИОНЕН ПАКЕТ.

Вижте повече на официалния сайт на събитието: http://itfoosleague.com/.

Повече за събитието във Фейсбук:

 

Онлайн регистрацията е възможна тук: http://itfoosleague.com/regist er

Побързайте! Само първите записани отбори имат право да участват във второто издание на събитието!

За IT Джаги Лигата III 2017:

Кога: 25 ноември 2017

Къде: Бул. Тодор Александров 64 /Сградата на Кино Арена Запад – Спортна база Академия „Спорт“ – ниво –2/.

Вход: 50лв. на човек или общо 200лв. за отбор (с включена турнирна такса и екип от тениски за всеки отбор). Цените са без ДДС.

Срок за записване: 17 ноември 2017
Кой има право да участва: Право на участие имат 4-ма представители /служители/ на фирмата, която се записва за участие в Българската IT Лига. Допускат се и състезатели от спортните клубове по джаги. Необходимо и задължително условие е всички участници да работят за една компания, която оперира в IT сектора. ВСЯКА КОМПАНИЯ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ ДО 3 ОТБОРА!

Формат на игра: Състезанието е отборно и ще се проведе по двойки. Ако приемем, че в отбора участват състезатели A, B, C & D – ще се играе по двойки на следния принцип: AB, CD, AC, BD – като AB на единия отбор играе срещу AB на другия отбор, CD срещу CD на другия и т.н.
Всяка двойка играе до 5 вкарани гола (НЕ една игра до 5, а до 5 вкарани гола, т.е. възможните резултати са 5:0, 4:1 или 3:2). След това играе другата двойка и така до 4-тата. Играе се до 20 (който пръв вкара 20 гола) и ако след изиграването на всички първи двойки AB, CD, AC, BD не са стигнали до 20, започват да се въртят отново – AB, после CD, AC и т.н.

Правила на турнира: Играе се по официалните правила /съкратена версия/:

Как да се запиша: Записването става по няколко начина:
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *