Брайън Адамс с „best of“ концерт пред българската публика – www.359news.bg

Брайън Адамс с „best of“ концерт пред българската публика

Снимка: Getty Images

Брайън Адамс ще изпълни всичките си най-големи хитове пред българската публика в софийската зала „Арена Армеец“ на 11 октомври. Така събитието ще се превърне в своеобразен„best of“ концерт, на който ще прозвучат неостаряващите класики на звездата, съобщават организаторите пред БТА.

Ще бъдат изпълнени „Run To You“, „Everything I Do (I Do It For You)“, „Please Forgive Me“, „Can’t Stop This Thing We Started“, „Thought I Died And Gone To Heaven“, „Please Forgive Me“, „Have You Ever Really Loved A Woman“, „The Only Thing That Looks Good On Me Is You“, „18 Til I Die“ и много други.
Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта, за да се осигури перфектно качество на звука и визия в „Арена Армеец“. Брайън Адамс има продадени над 65 милиона албума. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента.

Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.

Записвал е дуети с най-големите световни звезди – Тина Търнър, Стинг, Род Стюарт, Барбра Стрейзънд, Мелани Си, Бони Райт, Майкъл Бубле и много други./http://novatv.bg/
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *