БСП няма да се оправдава с Кадиев при провал на вота – www.359news.bg

БСП няма да се оправдава с Кадиев при провал на вота

Снимка: БГНЕС

Явяването на г-н Кадиев на местните избори по никакъв начин не повишава шансовете на БСП за добро представяне. В същото време, той е затворена страница за социалистите и те няма да търсят оправдание по тази линия при слаб резултат. Това стана ясно от думите на Жельо Бойчев от БСП в студиото на „Тази сутрин”.

„Много членове на нашата партия имат основание да се чувстват, че не са оценени в достатъчна степен – не мисля, че г-н Кадиев е сред тях. Той нееднократно получи доверие от нашата организация”, посочи социалистът.
Той подчерта, че политиката е екипна игра, а Кадиев не винаги се е съобразявал с колективните решения на партията.

Бойчев не пропусна да напомни и че Кадиев преди малко повече от месец е заявил пред градската организация на БСП, че ще помага и ще работи за кампанията, без значение кой бъде издигнат за кандидат-кмет: „Ако има нещо важно в политиката, това е да си принципен и последователен и да си държиш на думата”.

Според Жельо Бойчев, целият скандал заглушава много по-важни теми като това, че Столичният общински съвет не е заседавал от 3 месеца – според него, заради страха на кмета Йорданка Фандъкова да се изправи пред въпросите на БСП в местния парламент.Социалистът подчерта, че БСП е „единствената алтернатива на това доста порочно управление и този корпоративно-политически модел”./http://btvnovinite.bg/
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *