Део, Лео и Играта влизат в летния комедиен сериал „Връзки“- утре вечер от 21:30 ч. по bTV – www.359news.bg

Део, Лео и Играта влизат в летния комедиен сериал „Връзки“- утре вечер от 21:30 ч. по bTV

В петия епизод на „Връзки” зрителите на bTV ще разберат как Део, Лео и Играта се озоваха на домашното парти на Дара, Преслава ще проведе изкусителен телефонен разговор, а романтиката във връзката на Тони и Мика неочаквано ще се повиши. Архитектката ще опита нетрадиционни оръжия – ролеви игри, провокация, съблазняване, дори ще наруши диетата си, но дали усилията й ще се увенчаят с успех?

Връзки

Не е добра политика да спориш с живота, когато нямаш пари. Неочаквано развитие на домашното парти ще обърка плановете на всички присъстващи, а и не само техните. Боби ще „изиграе” Ромео, но дали Дара ще се окаже неговата Жулиета?
Значимостта на тайните ни най-често зависи от цената, която сме готови да платим, за да ги запазим. Героинята на Анета Сотирова ще опита да убеди сина си да се нанасе в собствения му дом. Дори чрез изнудване. Ще успее ли и колко ще се задържи там?

Утре вечер във „Връзки” ще стане ясно кои са най-дълбоките белези – тези от страха, срама или от това, което сами не можем да си обясним, по-добър ли е сексът след скандал и какво е подходящото облекло за среща с Леонардо ди Каприо. Каква е връзката между леопардовата кожа и мъжкото либидо, защо романтиката не вирее в домашни условия, необходими ли са предизивкателства, за  да се поддържа  успешен брак и коя всъщност е дамата в живота на бизнесмена Александър Панов – в четвъртък, 21:30 часа по bTV.
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *