Джъстин Тимбърлейк осъди списание заради лъжи за брака му – www.359news.bg

Джъстин Тимбърлейк осъди списание заради лъжи за брака му

Сп. „Хийт“ написа, че певецът флиртува с друга жена и публикува „пикантни снимки“.

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл осъдиха списание „Хийт“, след като то публикувало „невярна и необоснована история“ за сътресения в двегодишния им брак, пише БГНЕС.

 

Светското списание се извини и оттегли статията, придружена със снимки на Тимбърлейк на парти в парижки нощен клуб. В материала били поместени и лъжливи цитати на актрисата Бийл. Двойката заведе дело за клевета пред Върховния съд в Дъблин.

 
Съдът разгледал статията, публикувана в броя от 6-12 септември на списанието и установил, че тя се основава на „необоснована информация“ относно предполагаемото поведение на Тимбърлейк на купон за рожден ден в клуб след един от концертите му.

 

Въпросната история бе озаглавена: „Джъстин Тимбърлейк флиртува с друга жена, това не е съпругата му!“ и „Пикантните снимки, които разтърсиха брака на Джъстин и Джесика“.

 

„Ответникът приема, че статията е невярна и оттегля всякакви заключения, които поставят под съмнение състоянието на брака на Джъстин и Джесика. Ответникът съжалява за неудобството, причинено на двойката и поднася безрезервните си извинения“, се казва в съобщение на издателството./cosmopolitan.bg,novanews.bg
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *