ГЕРБ: С професионални клеветници може да се води диалог само в съда – www.359news.bg

ГЕРБ: С професионални клеветници може да се води диалог само в съда

Това пише в официално изявление на партията на Бойко Борисов, изпратено до медиите.
Повод за писмото вероятно е новата публикация в блога на Николай Бареков.

Ето какво се казва още в изявлението на ГЕРБ:

„От ГЕРБ за последен път декларираме, че всички параметри и условия около наемането на имоти за нуждите на партията, са съобразени със закона и са декларирани по надлежния и законов ред пред всички компетентни органи в държавата така, както би трябвало да го правят и другите политически партии. Ако съществуват каквито и да било съмнения, призоваваме всички компетентни органи да направят съответните проверки.
Разбираме желанието на тези, които не могат да обяснят своите доходи, наеми и имоти, да отклоняват вниманието към ГЕРБ, в подобни моменти. Интересно защо след толкова години никой не отправя подобни въпроси за БСП и ДПС.

Напомняме, че за разлика от други субекти, ПП ГЕРБ се финансира прозрачно, само и единствено от държавните субсидии, които са предвидени от Закона за политическите партии, приет от БСП и ДПС.
От ГЕРБ заявяваме категоричната си позиция, че ще бъдат заведени нови дела за всички клевети и лъжи по наш адрес. С тези професионални клеветници, осъждани за клевета и с висящи дела, може да се води диалог само в съда.
Напомняме, че според закона – който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.“
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *