„Големите надежди” стартира – www.359news.bg

„Големите надежди” стартира

От Нова телевизия съобщиха, че Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”, стават част от бенда на „Големите надежди”. Четиримата изпълнители ще бъдат беквокали и ще застанат до малките кандидати, за да ги подкрепят в най-звездните им мигове на сцената тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Преди старта на шоуто и нетърпеливи от първата си среща с младите таланти, четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Те още помнят първите си стъпки в музиката.

Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово.
По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече свирил в най-добрата рок група във Враца „Вестители“. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор „Бодра смяна“, различни самодейни групи и разбира се, Консерваторията, добавят от Нова.

Днес четиримата продължават да бъдат любимци на поколения българи, а от утре ще споделят своя опит с най-младите таланти в „Големите надежди”. Кои песни са подготвили те за първия си концерт на живо и готови ли са да се качат на голямата сцена?

Не пропускайте старта на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *