IT ДЖАГИ ЛИГА III 2017 В СОФИЯ 25 НОЕМВРИ – www.359news.bg

IT ДЖАГИ ЛИГА III 2017 В СОФИЯ 25 НОЕМВРИ

IT Foos League III 2017 – SOFIA, BULGARIA

 

предстои третото издание на престижното джага събитие –

 Българска IT джаги лига

Българската IT Джаги лига e състезание, което се провежда ежегодно между отборите на компаниите от IT сектора. Второто му издание се проведе на 18 март тази година. Поради големия интерес от страна на участниците през 2017-та година ще се проведе още едно издание на престижното джага събитие.

В предходните издания на турнира десетки състезатели от най-елитните IT компании в България – VMWare, SAP, Experian, First Online Solutions, Adastra Bulgaria, Gameloft, Tinqin, Astea, Intelligent Systems, Up2 Technology, Ignite Vision, Imperia Mobile, Javelin Group, HB Dream Mill, Naxex & Adcash – влизаха във футболни битки по двойки и разкриваха своите джаги умения.

Победител във второто издание на IT лигата бе отборът на компанията Experian. Ще успее ли да защити своята титла и в предстоящия турнир – ще разберем съвсем скоро.

Третият национален IT сблъсък ще се проведе на 25 ноември в Споретен бар „Академията, бул. Тодор Александров 64 /Сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/ и ще се излъчва на живо (livestreaming)  с партньорството на Sportal.bg
И този път състезанието ще представлява отборен турнир по двойки, в който селектирани отбори от по 4-ма състезатели ще премерят сили и ще се борят за призовите места в две дивизии. Участие ще вземат първите записали се отбори от IT фирми в България. В отборите се допускат и състезатели от спортните клубове по джаги. Схемата на игра ще бъде в два кръга – Квалификационен и Елиминационен. Състезанието ще се играе по официалните правила за футбол на маса /съкратена версия/: http://www.tablesoccer.org/rules/documents/ITSF_RULES_BG_short_version_A3.pdf. Пълната програма на турнира може да намерите ТУК.

Ако желаете  да се включите в престижната битка на българските IT фирми, можете да го направите до 17 ноември, като  се запишете онлайн тук и заплатите необходимата такса за участие от 200 лв. на отбор. Записаните състезатели ще получат  целодневна безплатна игра, цялостна организация на събитието, медали и купа за победителите, както и специален екип от тениски за всеки отбор! Отборът победител ще бъде картотекиран безплатно за 1 месец в професионалния спортен клуб по футбол на маса „Джагоарс“ и ще има право да посещава регулярните тренировки на едни от най-добрите български състезатели!

Oрганизатор на националната IT джаги лига е Спортен клуб по джаги „Джагоарс”. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт и Спортен бар „Академията“.

###

 

Повече информация за събитието:
Инфопакет: http://itfoosleague.com/sites/default/files/Info%20package_11.2017.pdf
Във фейсбук: https://www.facebook.com/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-It-%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0-289571064569209/
на сайта: http://www.itfoosleague.com/
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *