ITSF JUNIOR INTERCUP CHALLENGE 2017 – www.359news.bg

ITSF JUNIOR INTERCUP CHALLENGE 2017

Първо издание на официална отборна купа по джаги за младежи 

В София ще се състои първото издание на официалната отборна купа по футбол на маса за младежи – ITSF Junior Cup 2017. Състезанието ще се проведе съвместно с Международната и Немската федерация по футбол на маса (джаги) – ITSF и DTFB в рамките на десетият подред международен турнир Sofia Grand Masters 2017. Официален домакин и организатор на двете спортни събития е СК „Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България.

Младежката спортна надпревара, в която ще се  ще включат отборите на България и Германия, ще се проведе на 7 октомври от 17:00 часа в тренировъчната база на СК „Джагоарс” – Спортен бар „Академията. Над двадесет състезатели, разпределени в четири тийма ще премерят сили за спечелването на годишния трофей на Junior InterCup Challenge 2017.

Официален гост на събитието ще бъде Klaus Gottesleben – председател на Немската федерация по футбол на маса и Президент на младежката комисия към ITSF.

Основен партньор на Junior InterCup Challenge 2017 е немският производител на джаги Ullrich, който ще представи новата маса на Екатерина Атанасова – BEAST!
 

 

 

Откриването на турнира ще бъде в петък  – 6 октомври от 20:30 ч. във ВИП залата на Спортен бар „Академията”, където ще се представят и връчат екипите на младежите, лицензирани за участие. Тогава ще се проведе и специална welcome вечеря, с която организаторите от клуб „Джагоарс” ще посрещнат своите гости. Предвидена е специална фотосесия за участниците, заснемане на събитието и много позитивни емоции по време на цялото състезание!

Вход свободен за всички зрители!

ЛИНКОВЕ С Повече информация за събитието:
Инфопакет:  https://www.table-soccer.org/sites/default/files/infopack_eng_sgm2017.pdf
Фейсбук ивент: https://www.facebook.com/events/1621162651237686/ 
Event Organizer website: www.jagoars.comКоментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *