Ивайло Кaлфин в Белене: В България трябва да започне да се строи – www.359news.bg

Ивайло Кaлфин в Белене: В България трябва да започне да се строи

Това, което АБВ иска и ще настоява да се случи, е в България да започне да се строи. Това заяви водачът на листата на АБВ Ивайло Калфин на среща с жители на град Белене, на която присъства Румен Петков и кандидатът за евродепутат от листата на АБВ Цветан Антов.

Калфин обясни, че ако не се предприемат спешни икономически мерки, сред които държавна инвестиционна инициатива в частния бизнес, иконимиката на България няма как да се задвижи, а оттам и няма как да бъдат разкрити нови работни места. „Държавата трябва да инвестира заедно с частника за създаване на предприятия. Иначе ще чакаме дълго време. Само че докато чакаме, България се изнесе”, коментира Калфин.
Ивайло Калфин заяви, че АБВ настоява за последователност в действията на политиците – обещание и изпълнение. „Ние от АБВ няма да се караме с никого, но няма да пикриваме напразните обещания. Ако не можеш да свършиш това, което си обещал, тряба да отстъпиш място на друг – този който може. Затова ни е битката”, обясни Ивайло Калфин и допълни, че АБВ ще се явява и на всички следващи избори, за да покаже с гласа на хората, че начинът, по който се управлява България е лош. Трябва да има едни цели и да гледаме в една посока, за да може да се подобрии животът в страната.

 
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *