Кървави билети за концерт на Iron Maiden – www.359news.bg

Кървави билети за концерт на Iron Maiden

Десетки фенове на британската рок група платиха с кръвта си билетите за концерта, който е планиран за 6 март в Сан Салвадор. От „Червения кръст“ отбелязват, че подобни акции мотивират стотици да станат донори. Хората не само получават билети за концерта, но и изпитват гордост от помощта си за хора в нужда.

Салвадорският клон на Международната организация на Червения кръст проведе акция по раздаване на VIP-билети за концерт на Iron Maiden срещу кръводаряване.
Десетки фенове на британската рок група платиха с кръвта си билетите за концерта, който е планиран за 6 март в Сан Салвадор. Кръв дариха 150 души, макар че само 50 билета бяха раздадени безплатно.

От „Червения кръст“ отбелязват, че подобни акции мотивират стотици да станат донори. Хората не само получават билети за концерта, но и изпитват гордост от помощта си за хора в нужда.

Британската рок група Iron Maiden придоби световна слава през 80-те години на миналия век в жанра на „хеви метъл“. Групата записа 15 албума, от които са продадени над 100 милиона копия. Музиката на Iron Maiden оказа влияние върху новото поколение метъл групи, по-специално Metallica и Avenged Sevenfold./БНТ
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *