Kavarna Rock 2014 на 28 и 29 юни – www.359news.bg

Kavarna Rock 2014 на 28 и 29 юни

Europe ще са хедлайнер в събота, 28 юни. Бандата остава любима на многобройните българските фенове. Шведските рокаджии познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че остават в крачка със съвременното звучене, ще посетят България след турнето си във Великобритания заедно с Foreigner през пролетта.

picture_4956

По желание на феновете Helloween (които бяха част от първото издание на фестивала) ще се завърнат в Каварна, като хедлайнер в неделя, 29 юни. Участието във фестивали от ранга на Wacken, Bang your head, Masters of Rock, заедно с предварително изкупените билети за концерти по целия свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъл музиката.
picture_4953

Sabaton също са потвърдили участие, заедно с легендарната рок пауър банда Krokus. Двете групи, които ще се появят малко преди хедлайнерите, обещават да заредят хилядите почитатели до краен предел малко преди финала.

Мелодичните швейцарци Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids, легендарният бивш китарист на Scorpions – Jon Uli Roth и основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, гарантират невероятна програма за тазгодишния фестивал. (http://www.zrockbg.com)
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *