МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ДЖАГИ В БЛАГОЕВГРАД 05-07 ЮНИ – www.359news.bg

МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ДЖАГИ В БЛАГОЕВГРАД 05-07 ЮНИ

JAGO INTER CUP IiI 2017 – ITSF Masters Series

Предстои третото ИЗДАНИЕ НА ЕЖЕГОДНИЯ международен турнир  по футбол на маса (джаги) „Джаго Интер Къп IiI 2017“. Събитието ще се проведе от 02 до 04 юни в Благоевград, cornwall stadium – филиал на СК „Джагоарс“

СК „Джагоарс” организира първото международно ITSF състезание в България за сезон 2017. Тази година турнирът е с ранг MASTER SERIES ще се проведе по правилата на Световната федерация по футбол на маса за мултитейбъл. Масите, на които състезателите ще могат да играят са Топспийд, Гарландо, Леонхард и Бонзини.

На състезанието ще се проведат над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани. Участниците във официалните дисциплини ще получат точки, валидни за Международната Ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и гарантиран награден фонд.

Cornwall stadium e филиална база на Спортен клуб „Джагоарс”, който е и организатор на събитието. Очаква се да съберат над 50 професионални състезатели от всички официални български клубове по футбол на маса – STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, NINJA SEAGULLS и THE BLACK KNIGHTS. Вече има и регистрирани състезатели от чужбина – Сърбия, Унгария, Германия и пр.

Състезанието ще започне още в петък от 20:00 часа с дисциплината DYP /избери партньора си/. В събота – 03.06 ще се играят дисциплините по Единици и Смесени двойки. В неделния ден ще се проведат състезанията по Двойки, отново с начален час 9:00.

ДЖАГО ИНТЕР КЪП III 2017  предизвиква интерес у професионалните състезатели у нас и в чужбина, тъй като е с ранг MASTERS  и ще се проведе на четири различни вида маси – https://www.table-soccer.org/page/jago-inter-cup-iii-2017.
Инфопакетът на събитето можете да прочетет тук:

https://www.table-soccer.org/sites/default/files/infopack_eng_jic2017.pdf

Предварителна регистрация може да се направи тук – http://register.jagoars.com/.

Събитието ще бъде излъчвано на ЖИВО (livestreaming) с партньорството на Sportal.bg & Foosball-tables.eu.

За публиката ВХОД СВОБОДЕН!

###

Повече информация за събитието:

Инфопакет: https://www.tablesoccer.org/sites/default/files/infopack_eng_jic2017.pdf

Online registration: http://register.jagoars.com/

Във фейсбук: https://www.facebook.com/events/123796074848816/

на сайта: http://jagoars.com/bg/node/625
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *