Най-новият български сериал „Откраднат живот“ тръгва по Нова през март – www.359news.bg

Най-новият български сериал „Откраднат живот“ тръгва по Нова през март

Любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати са в основата на драматичната история в сериала „Откраднат живот”, която се разиграва на фона на екстремното ежедневие на лекарската професия.

„За нас като продуценти е от изключително значение да предлагаме на българските зрители нови предизвикателства. Сериал на лекарска тематика се реализира за първи път в България, а темата е изключително благодатна. Човешкото здраве и живот са единственото, което не можем да контролираме, затова лекарската професия в същността си е драматичен избор и всеки, който ѝ се е отдал приема факта, че възможностите му са ограничени. Това насища сюжета с естествен драматизъм и няма да преувелича, ако кажа, че главното действащо лице в „Откраднат живот” е Съдбата” – коментира продуцентът Евтим Милошев от Dream Team.

Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. Диктува ли ритъмът на сърцето  ритъма на живота и могат ли най-добрите сърдечни хирурзи да овладеят собствените си сърдечни трепети?
„Откраднат живот” дава неочаквани отговори, а сюжетната линия е изградена по всички златни правила на жанра, като вкарва и много нови елементи, свързани с актуални случаи от българското лекарско ежедневие. В главните роли ще видим ново поколение от млади талантливи и красиви актьори, които си партнират с някои от най-големите имена от театъра и киното.

Не пропускайте старта на най-новият български сериал „Откраднат живот“ през март по Нова. /novatv.bg/
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *