Позиция на българското правителство по повод „LIC33“ – www.359news.bg

Позиция на българското правителство по повод „LIC33“

Във връзка с възникнали въпроси към българското правителство по повод днешната пресконференция на представители на дружеството „LIC33“, заявяваме следното:

Българското правителство наблюдава с подчертано внимание всички големи сделки с активи, за които се предполага, че имат връзка с Корпоративна търговска банка (КТБ) и обвиняемия Цветан Василев. Основната ни задача, преди да формираме отношението си към обявилите се за инвеститори, е да проучим произхода на средствата, с които са реализирани тези инвестиции. Държим на това, за да гарантираме, че инвестиции в страна-членка от Европейския съюз се реализират само със средства, придобити от законна стопанска дейност.
Във връзка с тази наша позиция, призоваваме инвеститорите от групата „LIC33“ да предоставят официална информация до българското правителство, с която да информират за произхода на средствата, с които реализират придобиванията на дялове от юридически лица, осъществяващи дейност на територията на Република България. Едва след това, на база анализа на предоставената информация, ще преценим дали да влезем в контакт с тях.

Снимка – БГНЕС
4 Comments

 1. Даниела

  24 март, вторник, 2015 год. at 19:12

  Позицията на бг. правителство е, ако може да открадне повече- да го направи. Сиреч КТБ да се подели между Борисов и Пеевски, затова всички целят да отблъснат чуждестранните инвеститори като Луврие. И се сипят по него обвинения, че наемник на Путин и Василев бил. Още малко и син на папата ще го изкарат само и само, за да не му продадат каквото и да било и печалбата да глътнат Бистришките тигри и Lafka.

 2. Поп

  24 март, вторник, 2015 год. at 20:32

  Позиция по повод произхода на …….едно евро……о Бога ми те са луди

 3. Tanq

  24 март, вторник, 2015 год. at 21:22

  Добре, браво. Ма само не пропъждайте инвеститорите, защото и без това не са много.

 4. Милан

  25 март, сряда, 2015 год. at 02:15

  Аааа позицията за средствата на Бойко Борисов е интересуват основно!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *