Срещи и разминавания между двете дами в живота на Михаил Билалов – тази вечер от 21:30 часа във „Връзки” по bTV – www.359news.bg

Срещи и разминавания между двете дами в живота на Михаил Билалов – тази вечер от 21:30 часа във „Връзки” по bTV

Тази вечер от 21:30 часа зрителите на bTV ще видят втора серия на забавната градска драма „Връзки”. След като губи бизнеса и клиентите си архитектката Мика изпада в професионална депресия.   Липсата на пари и „тишината в спалнята“  напълно изострят отношенията между нея и съпругът й Тони. След поредният семеен скандал брачният терапевт отказва да празнува рожденния си ден.   Вместо това решава да се срещне със своята нова позната Ясмина Михайлович. Но плановете му изобщо не съвпадат с тези на жена му.  Организацията на парти-изненада по повод 49-ия рожден ден на Тони стават смисъла на живота на амбициозната Мика.

Valeri_Jordanov

И докато двамата съпрузи си играят на „котка и мишка“,  останалите членове на „идеалното“ семейство също не спят. Невинни лъжи, непредсказуеми съвпадения и серия комични ситуации са  само малка част от историите във втория епизод на „Връзки“.  За първи път, в четвъртък, от  21.30 часа, зрителите на bTV ще видят и блестящата поява на Валери Йорданов.
Vruzki

Зрителите на bTV ще видят как Тони ще избегне острия сблъсък между двете жени, вълнуващи сърцето и съзнанието му, ще успее ли Мика да тушира работните конфликти, а Лия да постигне така желаната известност. Дара ще потърси съвет от обиграната актриса Фелина, за да спечели момчето на мечтите си, а Номер 1 ще вземе генерално решение за бъдещето си. И всичко това, гарнирано с огромно чувство за хумор и лятно настроение –  от 21.30 часа във „Връзки” по bTV.
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *