Валери Симеонов ще вземе участие в национална среща на тема „Обществен ред и сигурност“ в Казанлък и ще посети М+С Хидравлика АД – www.359news.bg

Валери Симеонов ще вземе участие в национална среща на тема „Обществен ред и сигурност“ в Казанлък и ще посети М+С Хидравлика АД

Вицепремиерът Валери Симеонов ще вземе участие в национална среща на тема „Обществен ред и сигурност – необходимост от законодателни промени“ в Казанлък. Повод за срещата е инцидентът с роми в центъра на Казанлък в първия учебен ден, на 17-ти септември тази година, определен от органите на реда като битов. Срещата ще се проведе днес, от 11.00 ч. в камерна зала на Дом на културата „Арсенал“.

След инцидента институциите дадоха обещание да се засили работата по превенция на подобни инциденти. В резултат от това бяха проведени няколко срещи в общински съвет Казанлък, бяха изслушани общински съветници и те представиха своите предложения за ограничаване на битовата престъпност особено в кварталите с концентрирано малцинствено население.
След срещата на тема „Обществен ред и сигурност“, вицепремиерът Валери Симеонов ще посети едно от водещите предприятия в областта – М+С Хидравлика АД.

 
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *