World Championships & World Cup 2017 – www.359news.bg

World Championships & World Cup 2017

 

Hamburg, Germany – 11-16 April

Остават броени дни до най-престижното състезание в Международния спортен календар на ITSF: World Championships & World Cup 2017.  Събитието ще се проведе в Хмабург, Германия от 11 до 17 април 2017 г.

Шампионатът е с най-висок ранг в света на джагите, провежда се на всеки две години и участие в него могат да вземат единствено състезатели, класирали се на челни позиции от други официални турнири. В тази световна надпревара се играе на всичките официално признати от Международната Федерация джага маси. Масата, с която ще се представят българските състезатели, е Роберто Спорт Топ Спийд.
На световното събитие се очакват над 700 състезатели от близо 50 държави. Категориите, в които ще се играе са по единици, двойки и отборно. България има своите представители във всички дисциплини на Световния шампионат, както и национален отбор, който ще се бори за Световната купа.  Женският и мъжкият национален отбор са с по девет състезатели, а младежите са с четирима представители. Капитани на отборите са Екатерина Атанасова и Станислав Георгиев.

Надяваме се мащабното събитие да донесе много положителни емоции на българските състезатели както и нови титли за България!

 

 
ЛИНКОВЕ С Повече информация за събитието:
регистрирани състезатели и отбори: https://extranet.fast4foos.org/fast/tournament/players_station/players_station_home.jsp?originalTournamentId=37652437&screenIndex=-1
Event Organizer website: https://www.table-soccer.org/Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *