ЗАмечтаното море от Венцислав Павлов в Галерия Сердика – www.359news.bg

ЗАмечтаното море от Венцислав Павлов в Галерия Сердика

Забързани в своето ежедневие, изморени от дългата зима и дъждовната пролет, тичайки от едно място на друго,  морето ви се струва все по- далечен блян, нали…?

Така се чувствах и аз вчера –  на работа, до училището на детето и на пазар, но този път се случи нещо различно – срещнах морето!

Ей така на средата на Женския пазар – синьо и красиво!
Попаднах на изложба живопис на Венцислав Павлов  в Галерия Сердика и ако аз бях автора със сигурност щях да си я нарека – ЗАмечтаното  море!

За автора ще кажа само, че е  потомствен художник. От 1979 г. работи в областта на графичния дизайн и рекламата. Създател е на две списания, които издава от 1998 до 2008 г. От 2008 г. изцяло се посвещава на мечтата си да бъде „истински” художник като баща си и рисува предимно живопис. Негови произведения са притежание на колекционери в страната и чужбина.
Изложбата съдържа живописни творби, пейзажи, фигурални композиции и експресии от багри и цвят. В творбите си художникът пресъздава своите мечти, страст и фантазия.

Откриването беше вчера –  30 май 2017г., но ако и вие искате да помечтаете за море, пясък и смях, направете го с картините на Венцислав Павлов до 20 юни на ул. „Цар Самуил“ 90 Б ет. 2, ъгъла на ул. „Стефан Стамболов” и ул. „Лозенград“.
Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *